Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Chef Dragoş Pădurariu vă invită la umanitate! Fondurile strânse în urma evenimentului de la Câmpia Turzii vor fi donate copiilor cu autism

O nouă ediţie a evenimentului Chefs For Humanity va avea loc la finele acestei luni, pe 31 martie, în Piaţa Tricolorului din Câmpia Turzii cu începere de la ora prânzului.

Cunoscut pentru implucarea în evenimente similare organizate tot la Câmpia Turzii, Dragoş Pădurariu vă invită să fiţi parte la eveniment, să ajutaţi, fiecare cum poate, copiii cu autism din Câmpia Turzii.

Iată invitaţia adresată de chef Dragoş Pădurariu:

Într- o lume în care răutatea, ura, invidia persistă la tot colțul și fiecare așteaptă schimbarea din altă parte, fiecare așteaptă ca altcineva să schimbe ceva pentru el... Într- o lume în care toți ne dorim să trăim mai bine și fiecare vrea ce e mai bun pentru copilul lui... Tu poți fi schimbarea, tu poți schimba ceva, tu poți aduce zâmbetul și fericirea. Așa că... ce mai aștepți?

Sunt Chef Pădurariu Dragoș și te invit în data de 31 martie, începând cu ora 12, în Piața Tricolorul din Câmpia Turzii, la Chefs For Humanity, unde împreună, putem aduce zâmbetul și fericirea pe chipul copiilor. Te aștept la un eveniment caritabil Live Cooking, unde banii strânși din donații vor fi oferiți copiilor cu autism de la Asociația Autism Câmpia Turzii. În cadrul evenimentului vom avea diferite surprize pentru voi. Deci, cum ar spune un coleg de- al meu din Maramureș "Ei n- is fruntea", sau cum am spune noi "Ei n- is viitorul"!

Mereu am dovedit că suntem o comunitate unită, de ce nu am face-o și acum? Contribuția fiecăruia dintre noi pentru acești copii este esențială. Bunici, mămici, tătici, frați, surori, în 31 martie vă așteptăm în Piața Tricolorul.

Să aducem un zâmbet în sufletele copiilor care au nevoie de sprijinul nostru!