Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Colind pentru suflet” pentru beneficiarii centrului de zi “Clement”

Beneficiarii Centrului de Zi “Clement” din Municipiul Câmpia Turzii se vor întâlni în data de 18 decembrie 2018, începând cu ora 10:00 la Palatul Cultural “Ionel Floașiu”, în cadrul unui eveniment special dedicat colindului, în care mai multe voci se vor armoniza pentru a crea acea stare deosebită pe care numai în pragul sărbătorilor de Crăciun o poți avea.

Sub egida “Colind pentru suflet”, cei prezenți vor avea parte de recitaluri de poezie, colinde tradiționale, dar și de un moment de socializare care are menirea de a strânge legăturile formate între aceștia și echipa Centrului.

Acest gen de acțiuni se desfășoară în fiecare an pentru toți membrii Centrului “Clement”, care primesc cu mare drag inegalabila galerie de colinde închinate Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului Isus.

Direcția Relații Cu Comunitatea