Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Va invitam sa participati sambata 1 decembrie la Cupa Potaissa – Ed. a XXIII-a, la dans sportiv

Sursa imagine: facebook.com, Credit foto: Alin Pop

Evenimentul se va desfasura la sala de sport a Sc. Avram Iancu incepand cu orele 8:30 – concurs propriu , iar la ora 18 va avea loc deschiderea oficiala.

În deschiderea oficiala veti urmari un program sustinut de sportivii clubului de dans , alaturi de Corul Sc. I. Opris – pregatiti de d-na Prof. Ana Geamana, demonstrativ cu Campionii Europeni si Mondiali – SEBSTIAN ZICOANE – ANCA COPOS – Romania, parada oficiala, prezentarea staff -ului competitiei, cuvantul de deschidere al d-lui Primar Cristian Matei si, speram si din partea FRDS .

Competitia este tip ranking , cotata mai bine decat o competitie nationala, are inscrisi in concursul oficial aproximativ 300 de sportivi, iar in cel neoficial 84 de sportivi, cu un staff de peste 35 de oficiali FRDS.

Vineri, 30 noiembrie la sala de dans a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se va desfasura incepand cu orele 16:30 un curs de metodica pentru antrenori si arbitri FRDS, curs prezentat de d-l Dmytro Strelnyk.

Va asteptam!