Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Ultima haltă în paradis” revine sâmbătă, 17 noiembrie, pe scena teatrului “Aureliu Manea”!

Teatrul Aureliu Manea Turda a organizat în luna octombrie un turneu de promovare național în care au fost inclusele orașele Lugoj, Făgăraș, Brașov și Bârlad.  ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS, regia Andrei Mihalache, a obținut un succes răsunător.

Vă prezentăm mai jos câteva opinii ale spectatorilor care au fost să vadă spectacolul în orașele menționate:

Daniela Samoila din Râsnov, Brașov - A fost magnific ! Mulțumim Catalin că ați ales Brașovul ca scenă a unui spectacol extraordinar ! Va așteptăm și la Rîșnov pe viitor ! Mult succes la aniversarea teatrului săptămâna viitoare !

Mariana Sava din Bârlad, Vaslui - Aţi fost minunaţi! O trupă închegată,cu chef de joc, serios joc! Piesa, la fel de bună, sub aparenţa unui subiect uşor ascunzându-se drame! Publicul a reacţionat pe măsura a ceea ce aţi transmis: aplauzele şi, culmea, nu-mi venea a crede, urale, au arătat aprecierea. În general, suntem parcimonioşi cu aplauzele, după momentul celor de complezenţă, ceea ce nu a fost cazul în seara asta! Felicitări!

Timona Daniela Timona din Bârlad, Vaslui - Felicitari si mii de aplauze! Ne-ati oferit un adevarat regal artistic....va mai asteptam la Barlad!

Vă invităm la o porție de râs  alături de Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza, sâmbătă  17 noiembrie, ora 19:00.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe http://www.teatrulaureliumaneaturda.ro