Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Flaviu Bugnariu expune la galerie “Valer Suciu”. Vernisajul e pe 8 noiembrie

Aşa cum se anunţase încă de la redeschiderea galeriei de arta din Turda - care, mai nou poartă numele “Valer Suciu” - vor avea loc vernisaje din doua în două săptămâni, în zilele de joi.

De această dată a venit rândul artistului plastic turdean Flaviu Bugnariu să impresioneze publicul iubitor de artă cu lucrările sale.

Flaviu Bugnariu este vicepreşedinte al Societăţii Culturale “Filarmonia” Turda şi, în calitate de artist plastic turdean, a participat cu lucrări în expoziţii de grup din ţară şi străinătate, prin aceste lucrări artistul turdean oferind efectiv un dialog între pictură şi sculptură.

Pentru expoziţia care va fi vernisată joi, 8 noiembrie - intitulată “Nou şi vechi” - Flaviu Bugnariu propune o călătorie în timp prin lucrările sale, iubitorii de artă fiind aşteptaţi să participe la vernisaj de la ora 17.30.