Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Galeria de artă din Turda îşi redeschide porţile. Vă aşteaptă Salonul Artelor

Casa de Cultură Turda invită toţi iubitorii de arta la un eveniment cultural-artistic ce are loc în refăcuta galerie de arta a municipiului Turda, de pe strada Libertăţii, nr. 2-4.

Aşadar marţi, 23 octombrie, de la ora 17:30 se redeschide galeria de arta a municipiului Turda unde cei prezenţi se pot bucura nu doar de noul spaţiu al galeriei, cât mai ales de vernisajul expoziţiei “Salonul artelor”, expoziţie în care participă cu lucrări un număr important de artişti plastici turdeni.

Cu acelaşi prilej Casa de Cultură Turda anunţă că se va vernisa şi şi salonul naţional de Mail-art România-Centenar Turda 2018.