Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Poliția Municipiului Câmpia Turzii va inaugura, săptămâna viitoare noul sediu

Primăria și Consiliul Local, în colaborare cu Poliția Municipiului Câmpia Turzii vă invită marți, 20 martie 2018, ora 11:00, la fostul incubator de afaceri, de pe strada George Coșbuc, nr. 24, unde va avea loc inaugurarea noului sediu al Poliției.

Evenimentul va avea loc cu participarea Înalt Preasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care va oficia o slujbă de binecuvântare a edificiului inaugurat.

Odată cu inaugurarea noului sediu, agenții și inspectorii de poliție vor expune și tehnica din dotare, armamentul și autovehiculele de teren, oferind celor mici posibilitatea de a vedea ce înseamnă o zi în misiune.

Tot din data de 20 martie 2018 va deveni operațional și serviciul de eliberare a cazierelor judiciare, făcându-se primul pas înspre îndeplinirea protocolului încheiat între Municipiul Câmpia Turzii, IPJ Cluj și Instituția Prefectului.

Serviciile de Permise, Pașapoarte și Înmatriculări Auto vor deveni operaționale, prin bunăvoința Prefectului județului Cluj, Aurelian Cherecheș, în cel mai scurt timp.

Vă așteptăm la evenimentul nostru, pentru a sărbători împreună dezvoltarea serviciilor de poliție puse la dispoziția comunității din municipiul Câmpia Turzii, dar și marcarea Zilei Poliției Române.

Primar
Dorin Nicolae LOJIGAN