Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Armonii de Toamnă” este la a treia ediţie - sâmbătă, 4 noiembrie, de la orele 18:00

Primăria Municipiului Turda si Casa de Cultură Turda vă invită la Concertul Coral Armonii de Toamnă, ajuns la a III-a ediție. Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 18,00 la Teatrul Aureliu Manea.

În program vor evolua ansamblurile corale PASTORALA din Focșani, PSALMODIA TRANSYLVANICA din Cluj-Napoca, DORULEȚ din Ocna Mureș, ASTRA din Câmpia Turzii și ARMONIA din Turda.

Repertoriul bogat și diversificat, interpretarea corală sub îndrumarea unor dirijori virtuosi, sunt motive pentru ca dvs. să participați la acest concert. Accesul la spectacol este liber.

Biroul de presă