Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Arhivatorul anunţă evenimentul ”Deschiderea cursului de arhivar”

- comunicat -
ARHIVATORUL în colaborare cu S.C. EURO ARCHIVES SERV-CONSULT S.R.L. – București, demarează un nou proiect de pregătire pentru calificarea în meseria de ”Arhivar”.  

Prin formarea și pregătirea a 35 de participanți la proiect, Arhivatorul își va extinde echipa de profesioniști, continuând să fie un generator de locuri de muncă local, prin încadrarea unui număr cât mai mare de absolvenți, la fel cum în urmă cu un an, din totalul de 17 participanți la curs, 13 deveneau angajați ai companiei. 

Cursul este format din 40 ore de pregătire teoretică și 120 ore de practică.

Deschiderea cursului, va avea loc vineri, 24 martie orele 17:00, în Sala de conferințe - Corp 4 a Pensiunii ”Milexim” din Str. Laminoristilor, 208A,Câmpia Turzii.

Director general,
Ing. FLORINEL CUC