Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Seminar de informare “Finanțări nerambursabile pentru afacerea ta!” - Prezentarea programului “START-UP NATION - ROMÂNIA” la Turda

Află cum poți obține finanțare nerambursabilă de 200.000 de lei pentru a începe o afacere sau, dacă ai deja o afacere, cum să obții până la 1 milion Euro pentru afacerea ta!

Asociația NOA Events, în parteneriat cu Agenția de Consultanță și Afaceri Română și Siena Consulting, organizează în data de 4 aprilie 2017, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Primariei Municipiului Turda, în cadrul seriei de evenimente „Skill UP Conferences”, seminarul de informare cu tema "Finanțări nerambursabile pentru afacerea ta!". Se vor aborda următoarele subiecte de interes:

  • Programul "START-UP NATION - ROMÂNIA" (Programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii cu finanțări de până la 200 000 lei, 100% nerambursabili) 
  • Linia de finanțare POR Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, o oportunitate unică în perioada 2014-2020, pentru IMM-urile producătoare și prestatoare de servicii din mediul urban, de a accesa fonduri nerambursabile de până la 1.000.000 Euro.

Moderatorul evenimentului este Oana Matei - consultant cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar și al fondurilor europene, participând la elaborarea și implementarea a numeroase proiecte pe diverse linii de finanțare: POR, PNDR, POSDRU, POSCCE, POAT, Programe naționale, proiecte destinate dezvoltarii activității microintrepronderilor și IMM-urilor, în domenii precum producție, servicii, construcții, turism, agricultură, IT, industria prelucrătoare, comerț. Absolventă a Universitații Româno-Americane, Facultatea de Relații Comerciale si Financiar Bancare Interne și Internaționale, deținătoare a unui Master în Management financiar-bancar și bursier și a unor certificari in Management de Proiect, Achiziții Publice, Evaluare proiecte, Resurse-Umane, Turism, Training, Comportament organizațional etc, vice-președinte în cadrul Agenției de Consultanță și Afaceri Română din Turda, Oana Matei a implementat, inclusiv la Turda, proiecte finanțate prin POSDRU din bugetul Uniunii Europene 2007-2013.

Seminarul are ca scop principal informarea potențialilor beneficiari cu privire la condițiile de accesare a fondurilor europene nerambursabile, tipurile de investiții, respectiv cheltuielile eligibile sau modalitățile de plată. Scurte prezentări ale liniilor de finanțare se pot consulta aici:

http://sienaconsulting.ro/propunere-fonduri-pentru-mici-afaceri-2017-pana-la-44-000-euro-de-la-stat-in-programul-start-up-nation-romania/

http://sienaconsulting.ro/por-2014-2020-s-a-lansat-apelul-de-proiecte-pentru-imm-uri/

Participarea la acest seminar este gratuită. Pentru a profita de această oportunitate înscrie-te din timp prin intermediul formularului online disponibil aici: https://goo.gl/forms/Eup2BNYsTnbVzpwA3