Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Un nou eveniment culinar caritabil la Câmpia Turzii pus la cale de chef Dragoş Pădurariu

Sâmbătă, 11 martie, de la orele 13:00 Piaţa Tricolorului din proximitatea Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turziieste locul de desfăşurare a unui nou eveniment culinar care are scop caritabil, eveniment al cărui promotor este tot Dragoş Pădurariu.

De această dată, beneficiarii evenimentului sunt Asociaţia Pro Assisto Câmpia Turzii şi Asociaţia Autism Câmpia Turzii, după cum însuşi Dragoş Pădurariu preciza: “vom găti pentru dumneavoastră iar banii strânşi vor fi donaţi centrelor Asociatia Pro Assisto Câmpia Turzii şi Asociaţia Autism Câmpia Turzii, două centre care se ocupă de copiii cu dizabilităţi”.

Printre invitaţii speciali din rândul chefilor se numără Liviu Balint, Paul Siserman, Cosmin Toma sau Daniel Ardelean alături de care, la eveniment, mai participă Sebastian Sucală, Radu Baldean, Mihai Rusu, Ionela Mureşan, Dan Giurgiu, Paul Bălaj sau Viorel Iordan însă, aşa cum precizează Dragoş Pădurariu, “surprizele nu se vor opri aici”.

“Ne dorim să fie un mega show, nu doar un simplu eveniment. Cu sprijinul domnului Radu Zărnescu şi a domnului primar Dorin Lojigan, credem că acest eveniment va fi mai mare decât precedentul. Să nu uităm, totuşi, că evenimentul este pentru nişte copii care au nevoie de noi, de sprijinul nostru” mai spunea Dragoş Pădurariu despre evenimentul organizat cu sprijinul Primăriei Câmpia Turzii şi care, într-un fel, are girul ACEEA şi Master of Flames.