Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Salina Turda găzduieşte conferința Skill Up “Live2Lead Turda!”

- comunicat -
În fiecare zi ne propunem să inspirăm și să susținem comunitatea oamenilor proactivi din orașul nostru.

Am ales, de această dată, Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România și am adăugat o conferință plină de inspirație, cu 4 speakeri motivaționali, deschizători de drumuri în lumea business internațională. 

John C. Maxwell, Simon Sinek, Liz Wisemen și Dan Cathy vor împărtăși exclusiv, într-o proiecție video, metode de dezvoltare a abilităților de leadership, principii de dezvoltare personală și de creștere a echipei, trucuri despre cum să rămâi inspirat și să conduci prin puterea exemplului.

Evenimentul este gratuit.

Numărul locurilor este limitat, iar pentru participare este necesară înscrierea pe site-ul evenimentului: www.live2lead.ro/turda, până joi, 8 decembrie, ora 14:00.

„Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Turda și al Consiliului Local al Municipiului Turda. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primăriei Municipiului Turda și nu implică nici o responsabilitate din partea acesteia".