Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Maghiarii din Câmpia Turzii se sărbătoresc

Potrivit unui anunţ făcut public de viceprimarul Câmpiei Turzii, Szabó Róbert, în data de 22 octombrie 2016, Uniunea Democrată Maghiară din România - filiala Câmpia Turzii - organizează  ZIUA MAGHIARILOR DIN MUNICIPIU.

“Evenimentul se desfăşoară la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu”, în sala de spectacole “Mircea Mihăşan”, începând cu ora 14.30” mai anunţa viceprimarul Câmpiei Turzii, adăugând că organizatorii au pregătit un program cultural în care se regăsesc:

  • Dansuri populare maghiare ale copiilor de la Grădiniţa „Lumea Prichindeilor” şi Şcoala generală „Avram Iancu”
  • Corul Bisericii Reformate
  • Tasnádi Nóra
  • Formaţia Operettissimo
  • Expoziţie de artă plastică

“Vă aşteptăm, să ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră la eveniment! Intrarea este LIBERĂ!” îşi încheiaSzabó Róbert anunţul transmis atât în calitate de preşedinte al UDMR, cât şi în calitate de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii.