Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Centrul de Zi pentru Vârstnici - Câmpia Turzii celebrează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se sărbătoreşte în fiecare an în data de 1 octombrie şi este un moment dedicat omagierii celor care, din urmă, au contribuit la dezvoltarea şi progresul societăţii. Cu acest prilej, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Centrul pentru Persoane Vârstnice, organizează o serie de activităţi pentru persoanele de vârsta a 3 a din comunitatea noastră.  

Beneficiarii Centrului de zi vor fi aniversaţi luni, 3 octombrie 2016, începând cu ora 17. 00, într-un cadru festiv la Restaurantul Moara cu Noroc, unde îi aşteaptă o seară cu momente artistice susţinute de interpreţi precum Magda Puskas şi Aurica Rus Corşeu, dar şi de ansambluri de dansuri din localitate.

La finalul serii, persoanele vârstnice  vor avea parte de concursuri cu premii. 

Centrul de Zi şi Centrul care acordă Asistenţă şi Îngrijire la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice este un serviciu specializat din cadrul Primăriei Câmpia Turzii aflat sub coordonarea Serviciului Public Local de Asistență Socială şi oferă servicii socio-medicale de îngrijire, asistenţă şi recuperare medicală.   

Serviciul Relaţii Publice