Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Dezbatere electorală la Câmpia Turzii

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din Câmpia Turzii organizează, la nivelul municipiului, dezbaterea electorală cu titlul "Eu cu cine votez?", eveniment care are loc joi, 26 mai, de la orele 17.00 în sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu".

Iniţial, dezbaterea era programată să aibă loc în sala de şedinţe a aceleiaşi clădiri, însă, având în vedere decalarea şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii, evenimentul va avea loc în sala de spectacole.

La întâlnire sunt aşteptaţi să vină toţi cei care şi-au depus candidatura pentru alegerile din iunie 2016 în vederea obţinerii unui mandat de primar al municipiului Câmpia Turzii, în cadrul dezbaterii fiecare dintre candidaţi având posibilitatea de a-şi expune programul şi de a răspunde la întrebările care li se adresează.

"Noi sperăm să vină toţi cei pe care i-am invitat şi şedinţa (n.r.: şedinţa de consiliu) să nu afecteze dezbaterea" spunea aurel Ilea, preşedintele APC Câmpia Turzii, adăugând: "Avem scaune pentru toţi candidaţii. Dacă cineva nu vine, îi vom pune scaunul pe scenă şi punem numele lui pe scaun ca să vadă cetăţenii cine a lipsit şi cine, poate, nu e interesat de aşa ceva".

Dezbaterea de la Câmpia Turzii este organizată în cadrul proiectului "Puterea democraţiei pentru cetăţeni", proiect finanţat de Fondul pentru Inovare Civică.