Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Ediţia a II-a a Festivalului Internaţional de Şah pentru copii "Salina Turda"

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda, Turda Salina Durgău SA împreună cu Şah Club Potaissa Turda anunţă desfăşurarea celei de-a II-a ediţii a Festivalului Internaţional de Şah pentru copii "Salina Turda", în perioada 9-13 august 2016, sala de joc fiind situată pe strada Aleea Durgăului, nr. 7, Turda, judeţul Cluj, la Salina Turda.

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-16 ani. Se vor acorda cupe, medalii şi diplome.Turneul se încheie cu festivitatea de premiere care are loc sâmbătă, 13.08.2016, orele 19:30.

Mult succes tinerilor participanţi la evenimentul dedicat “sportului minţii”!

Primăria Municipiului Turda