Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Spectacol în aer liber de Valentine's Day la Câmpia Turzii

Îndrăgostiţii de la Câmpia Turzii, dar nu numai, au cel puţin o variantă de a-şi petrece o parte din seara de duminică, 14 februarie.

Administraţia locală a municipiului oferă tuturor iubitorilor de muzică şi spectacol posibilitatea de a se întâlni cu artişti precum Alexandra Ungureanu, Keo, Misty şi Admiral C4C în cadrul unui concert în aer liber la care intrarea este - şi ea - liberă.

Spectacolul al cărui prezentator este Dan Istrate va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor "Ioan Stanatiev", cu începere de la orele 18.00.