Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Vrei să afli ce se ascunde în spatele măştilor? Vrei să ştii cum poate decurge mai bine o relaţie părinte-copil? Acum e momentul!

Din nou Fun Kids Turda (Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11) mijloceşte o întânire cu unul dintre cei mai cunoscuţi psihopedagogi din Romnia: Irina Petrea.

Cunoscută din emisiuni de televiziune precum "Supernanny", "Copii contra părinţi" sau "Cei 7 ani de acasă", psihopedagogul Irina Petrea revine la Turda pentru o întâlnire cu cei care doresc să cunoască mai multe despre copiii lor şi cum să gestioneze mai bine relaţia părinte-copil.

De această dată titlul conferinţei susţinute de Irina Petrea la Turda este "Stadii, crize şi tranziţii în viaţa părinţilor şi a copiilor" iar evenimentul are loc marţi, 16 februarie, cu începere de la orele 17.30, evenimentul durând trei ore.

"Acum poţi să-i adresezi întrebările tale" este invitaţia directă pe care organizatorii o fac tuturor celor consideră că doresc să ia parte la conferinţă contra unei sume de 35 de lei, aceeaşi organizatori care prezintă şi motive de participare la conferinţă:

1. Pentru că vei avea șansa să înveți de la un trainer specialist în domeniul parenting-ului lucruri noi, folositoare și utile.
2. Pentru că vei reuși să te cunoști și înțelegi tu mai bine pe tine, ca și adult, prin prisma programului pe care îl vei urma.
3. Vei înțelege de ce uneori părinții nu reușesc să rezolve problemele cu proprii lor copii și cum poți evita aceste greșeli.
4. Vei cunoaște oameni noi, oameni frumoși și bogați, care îți vor împărtăși din experiența lor de părinți sau îndrumători pentru copii.
5. Vei găsi răspuns la toate întrebările și nelămuririle tale, în ceea ce privește educația copiilor.
6. Vei face parte din categoria de părinți care se pregătesc pentru creșterea copiilor lor.

De asemenea, în invitaţia adresată public au fost prezentate şi beneficiile participării la conferinţa susţinută de Irina Petrea:

1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
2. Informațiilor teoretice acumulate în program, își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru tine.
3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

Nu în ultimul rând, în viziunea organizatorilor evenimentului, neparticiparea poate presupune pierderea unor informaţii valoroase şi aplicabile care să uşureze meseria de părinte.

"Atunci când nu cunoaştem care este specificul etapei de dezvoltare a copilului și nu înțelegem ce se cuvine să facem și ce nu se cuvine să facem ca părinte, ce asteptări putem avea în mod realist din partea copilului, riscăm să ajungem la conficte și crize care se vor reflecta în mod negativ în relația noastră cu copilul si în dezvoltarea acestuia" mai precizau organizatorii evenimentului.

Cei care doresc mai multe informaţii privind conferinţa, înscrierea la conferinţă, le-ar putea găsi pe pagina de facebook a evenimentului ori pot solicita alte detalii fie la adresa de e-mail nicoleta_mester2008@yahoo.com, fie la numărul de telefon 0744-519616.

"Va așteptăm cu drag să vă alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste conferințe se va dovedi utilă pentru dvs. și întreaga familie!", se preciza în finalul invitaţiei adresate de organizatori.