Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Omul Păianjen parcă nu mai e ce-a fost

Strofocle
Tools
Typography

Aşa cum majoritatea oamenilor îl cunosc în special din filmele autobiografice în care şi-a jucat propriul rol, Omul Păianjen nu impresiona doar prin acrobaţiile sale şi nici măcar prin gesturile sale de curaj uneori dus la extrem, ci prin cu totul altceva: alturismul său. Era omul care îşi dedica viaţa societăţii, în spiritul dreptăţii.

Dar de la o astfel de imagine până la ce s-a întâmplat la Zilele Comuna Tureni - trebuie să recunoaştem - e o cale destul de lungă. Nimeni nu şi-ar fi închipuit că Omul Păianjen e în stare de aşa ceva!
Beneficiind de şansa unică şi unghiul favorabil din care am surprins întâmplarea, vă invităm să vedeţi cu ochii voştri cum Omul Păianjen aproape îi dă un brânci unei fetiţe pe toboganul gonflabil într-un gest care ar putea şoca doar idioţii. Cine s-ar fi gândit că din apărătorul comunităţii, Omul Păianjen ajunge victima unui caracter din ce în ce mai degradant, mergând până acolo la aproape a îmbrânci copiii, fiinţele care - şi Omul Păianjen ar trebui să ştie asta! - au cea mai mare nevoie de apărare, de protecţie?
Gestul cu adevărat reprobabil al Omului Păianjen a ajuns să fie condamnat până şi de suporterii Stelei, care de-acum se simt de-a dreptul jigniţi de culorile costumului Omului Păianjen. "Că cum adică un astfel de păianjen nesimţit - că om nici nu pot să-l numesc - să se îmbrace el în roş-albastru şi să comită o asemenea tentativă de fault la o copiliţă venită la joacă? Nesimţitu' dracului! Păi noi - roş-albaştri - aşa faultăm, dom'le? Păi ne jigneşte direct în culorile clubului, dom'le, jigneşte armata, dom'le, că Steaua e echipa armatei, mai ştiţi?" spunea Cornel Ligă - zis şi Liga Campionilor - şi, ambalându-se pe măsură ce vorbea, la final nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit direct într-un dicton latin pe care îl ştia încă din copilărie, de pe băncile tribunelor: MVE DINAMO!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS