Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

16 zile de Activism impotriva Violentei asupra Femeilor - un proiect initiat de SPAS Turda si partenerii sai

Social
Tools
Typography

- comunicat -
Între 25 noiembrie şi 10 decembrie 2015, Serviciul Public de Asistenţă Socială prin Centrul de Consiliere pentru femei şi copii victime ale violenţei domestice împreună cu partenerii săi: şcolile gimnaziale ale Municipiului Turda, Fundaţia Raţiu pentru Democraţie a iniţiat şi va desfăşura mai multe activităţi diferite în cadrul campaniei "16 zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeilor".

Campania "16 zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeilor" va funcţiona ca un model de abordare a problemei violenţei domestice în comunităţile locale şi mai mult decât atât, prin varietatea activităţilor propuse, această campanie urmăreşte să iniţieze schimbări pozitive pe termen lung atât la nivelul personal, al socialului colectiv, cât şi din punct de vedere instituţional.

Dintre activităţile regăsite în programul campaniei noastre, amintim:

- focus grup pe diverse teme organizat cu femeile – victime ale violenţei domestice beneficiare ale Centrului de Consiliere Turda. Locaţia: Centrul de Consiliere pentru femei şi copii victime ale violenţei domestice situat pe strada Avram Iancu nr. 12.

- concurs de creaţie literară pe tema "Familia mea" lansat la şcolile gimnaziale din Municipiul Turda a cărui premiere va avea loc în data de 08.12.2015;

- distribuire de "fluturaşi informativi" în locaţii diferite ale Municipiului Turda (27.11.2015 –zona centrală, 02.12.2015 - zona Materna, 03.12.2015 - zona Kaufland), fluturaşi care conţin informaţii prezentate pe scurt cu serviciile oferite de Centrul de Consiliere, forme ale violenţei domestice şi mai ales unde se poate apela în caz de nevoie precum şi numere de telefon utile la care victimele să poată să primească sprijin.

- cu ocazia sărbătorilor de Iarnă ale acestui an, beneficiarii Centrului de consiliere primesc, în data de 04.12.2015, cadouri oferite de Fundaţia Ratiu pentru Democratie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS