Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Servicii de catering pentru cantina de ajutor social de la Campia Turzii

Social
Tools
Typography

Printr-o hotărâre aprobată ieri, 23 aprilie, de consilierii locali de la Câmpia Turzii, membrii forului deliberativ local au fost de acord ca structura "Cantina de ajutor social şi pensiune" existentă în organigrama unităţii administrativ teritoriale (UAT) Câmpia Turzii să fie desfiinţată. Dar numai ca structură în cadrul organigramei UAT.

Ideea era ca activitatea de cantină de ajutor social să se desfăşoare pe viitor în cadrul Serviciul Public Local de Asistenţă Socială (SPLAS) Câmpia Turzii.

Aşa cum reiese din nota de fundamentare a proiectului de hotărâre aprobat, până la urmă, de consilierii locali de la Câmpia Turzii, propunerea acestui transfer i-a aparţinut şefului SPLAS Câmpia Turzii, Tamara Vasinc, cea care şi semnează respectiva notă de fundamentare.

În acelaşi document Tamara Vasinc a venit cu propunearea ca, pe viitor, serviciul să fie externalizat, asigurarea mesei sociale fiind făcută, ulterior, prin achiziţionarea unui serviciu de catering.

Beneficiarii cantinei de ajutor social nu trebuie să se îngrijoreze. Potrivit articolului 3 al hotărârii adoptate de consilierii locali de la Câmpia Turzii, "până la contractarea serviciilor de catering, cantina de ajutor social îşi va desfăşura activitatea în organizarea actuală".

Poitrivit hotărârii Consiliului Local Câmpia Turzii nr. 3 din 22.01.2015, de serviciile cantinei de ajutor social de la Câmpia Turzii beneficiază un număr de 70 de persoane.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS