Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

CAMPIA TURZII: 50 de ani de casnicie premiati cu 600 de lei

Social
Tools
Typography

Ca în fiecare an, şi în 2014 administraţia locală de la Câmpia Turzii premiază cuplurile care au ajuns să îşi sărbătorească nunta de aur.

Şi ca să fie totul cât se poate de oficial, în şedinţa de joi, 16 octombrie, consilierii locali de la Câmpia Turzii au şi aprobat o hotărâre de consiliu local în acest sens.

Aşa cum se arată în referatul care însoţea proiectul de hotărâre supus aprobării consilierilor locali - referat care se consitituia şi ca o motivare, o expunere de motive pentru proiectul de hotărâre - "La inițiativa Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, care a constituit un pionerat la nivelul județului, în ultimii ani, prin grija Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, cuplurile care împlinesc 50 de ani de la încheierea căsătoriei sunt premiate".

Ceea ce nu am înţeles încă de la începutul referatului întocmit de Andrei Vintilă şi semnat de Nicolae Ştefan e atât de clar precum un negru din Africa noaptea, mai ales dacă stă cu ochii închişi şi cu gura închisă. Adică cine/ce "a constituit un pionierat": iniţiativa sau Primăria? Dar aici nu suntem la analiză pe text, nu? Aşa că mergem mai departe cu gândul că în limba română ar trebui să scrie mai ales cei care se pricep.

În acelaşi referat, însă, sunt precizate şi condiţiile necesare premierii cuplurilor, acestea fiind:
- să fie căsătoriți în anul 1964;
- să împlinească efectiv 50 de ani de căsătorie în anul 2014 și cel puțin unul dintre soți să fie în viață în momentul premierii;
- să aibă, în prezent, domiciliul pe raza Municipiului Câmpia Turzii;
- să-și depună actele (copii xerox după certificatul de căsătorie și după actele de identitate) până cel mai târziu la data de 31.12.2014

Numărul cuplurilor care îşi serbează, la Câmpia Turzii, nunta de aur în acest an este de aproximativ 50, premierea urmând să aibă loc "la o dată ce se va stabili de către primarul municipiului".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS