Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Tinerii liberali turdeni s-au ocupat de ecologizare la Spitalul Municipal Turda

Diverse
Typography

- comunicat -
Sâmbătă, 9 mai 2015, Organizația de tineret a Partidului Național Liberal-Filiala Turda a desfășurat o acțiune de ecologizare a curții Spitalului Municipal Turda.

În cadrul acțiunii au fost colectate deșeurile menajere din spațiul verde al spitalului și a fost îndepărtată vegetația excesivă care îngreuna accesul la scări.

La această activitate au participat 20 de tineri membri ai TNL, coordonați de Cristian George Felezeu, membru în Consiliul Local al Municipiului Turda.

Tinerii liberali au decis să adopte spațiul verde din incinta Spitalului Municipal Turda și vor realiza în perioada următoare mai multe lucrări de amenajare pentru a transforma acest spațiu într-o zonă agreabilă care să poată fi utilizată de către pacienți și vizitatorii acestora.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS