Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Tudor Stefanie: "Nimeni n-a crezut ca acest rezultat va fi sub aceasta forma"

Diverse
Typography

Tudor Ştefănie a fost al treilea dintre liderii politici locali - şi aici ne referim la formaţiunile care au avut candidat în cel de-al doilea tur al prezidenţialelor - care a răspuns întrebărilor noastre.

Aşa cum am făcut şi după primul tur de scrutin, am adresat un număr fix de întrebări - de data aceasta cinci - întrebări cu care să obţinem răspunsuri de la liderii locali.

Întrebările adresate, evident, şi lui Tudor Ştefănie sunt:

1. Ce înseamnă acest rezultat pentru România?
2. Cum va afecta acest rezultat politica la nivel local?
3. Ce şanse ar fi avut Klaus Iohannis fără PD-L?
4. Ce i-a lipsit lui Victor Ponta pentru a câştiga?
5. Ce veţi face începând de acum?

Primarul municipiului Turda s-a declarat oarecum surprins de valoarea procentelor obţinute de Klaus Iohannis şi, totodată, a considerat că, prin rezultatul acestui vot, România are de câştigat. În plus, Tudor Ştefănie s-a referit şi la necesitatea ca politicul să se plieze pe solicitările populaţiei inclusiv prin găsirea de soluţii privind un progres al României atât din punct de vedere social sau economic dar şi cultural.

Referitor la câştigarea alegerilor de către Klaus Iohannis primarul Turzii consideră că votul nu a fost neapărat rolul strategiei unui partid sau altul cât mai degrabă "un vot popular masiv", vot din care noul PNL au de învăţat.

În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, Tudor Ştefănie consideră că cel care a candidat din partea social-democraţilor nu a beneficiat de informaţie corectă dar a şi greşit dând dovadă de infatuare, de încredere că totul este câştigat de la început.

Dacă despre următorii paşi primarul Turzii consideră că în noul PNL cei de la PDL şi PNL vor trebui să facă diverse analize, tot Tudor Ştefănie este cel care consideră că noua formaţiune politică trebuie să devină credibilă în rândul locuitorilor Turzii, fapt ce presupune corectitudine, muncă şi implicarea în rezolvarea problemelor cetăţenilor.

Mai sus aveţi un sumar al celor spuse de primarul municipiului Turda, însă răspunsurile complete la întrebările noastre le puteţi găsi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS