Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Petre Pop: "Cine se bazeaza pe emotie castiga doar pe termen scurt"

Diverse
Typography

Petre Pop a fost al doilea dintre liderii politici locali - şi aici ne referim la formaţiunile care au avut candidat în cel de-al doilea tur al prezidenţialelor - care a răspuns întrebărilor noastre.

Aşa cum am făcut şi după primul tur de scrutin, am adresat un număr fix de întrebări - de data aceasta cinci - întrebări cu care să obţinem răspunsuri de la liderii locali.

Întrebările adresate ;i lui Petre Pop sunt:

1. Ce înseamnă acest rezultat pentru România?
2. Cum va afecta acest rezultat politica la nivel local?
3. Ce şanse ar fi avut Klaus Iohannis fără PD-L?
4. Ce i-a lipsit lui Victor Ponta pentru a câştiga?
5. Ce veţi face începând de acum?

Considerând că rezultatul votului nu este decât expresia voinţei populare - amintind chiar de "vox populi, vox dei" - Petre Pop nu consideră că acest rezultat este de natură să influenţeze în vreun fel modul în care se fac politicile la nivel local, influenţa putând exista cel mult la nivel de percepţie.

De asemenea, administratorul public de la Câmpia Turzii - şi preşedinte al PSD Câmpia Turzii - consideră că Iohannis ar fi avut aceleaşi şanse fie că era sprijint de PD-L fie că nu, pentru că votul a fost unul anti ceva.

Pe de altă parte, dacă, despre pierderea alegerilor de către Victor Ponta, Petre Pop spunea că celui care a candidat din partea PSD i-a lipsit percepţia corectă din partea publicului, administratorul public de la Câmpia Turzii pare să rămână pe poziţii asigurând că administraţia locală va duce mai departe programul cu care s-au câştigat alegerile locale în 2012.

Cei care doriţi să vedeţi răspunsurile complete ale lui Petre Pop, o puteţi face AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS