Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Pentru o zi, Turda a fost capitala Transilvaniei la Reuniunea Regionala a Tineretului Conservator

Diverse
Typography

Vineri, 10 octombrie 2014, deputatul Mircea Irimie a avut deosebita onoare și plăcere, de a găzdui în Sala Mare a Primăriei Turda, cea de-a doua Reuniune Regională a Tineretului Conservator.

La reuniunea prezidată de Alina Cazanacli - Președinte al Tineretului Conservator - au particpat o parte din membrii Biroului Executiv Național al TC alături de liderii de filială și tineri conservatori din 15 județe, acoperind centrul, vestul și nordul țării.

Întâlnirea a reprezentat un bun prilej de a dezbate, într-un cadru formal, teme relevante pentru consolidarea și dezvoltarea organizațiilor județene ale Tineretului Conservator. Principalul subiect pe ordinea de zi a fost implicarea organizațiilor de tineret ale PC din cele 15 județe, în cadrul campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Lucrările au fost deschise cu prezentarea detaliată a strategiei de campanie a Alianței PSD-UNPR-PC și a rolului important pe care Tineretul Conservator îl are în perioada imediat următoare. Dezbaterile au continuat pe tema organizării interne a filialelor și a mobilizării tuturor tinerilor conservatori în timpul campaniei electorale.

Concluzia reuniunii a fost unanimă: Alegerile prezidențiale reprezintă cel mai important moment politic al ultimilor ani iar membrii Tineretului Conservator din cele 15 județe prezente sunt mai pregătiți ca niciodată pentru implicarea în campania electorală.

"Orice întâlnire cu ținerii conservatori din țară este un prilej de bucurie pentru mine. Tineretul Conservator este în mod evident o organizație foarte puternică în acest moment, care va avea din nou un rol determinant în campania electorală. Am regăsit, așa cum mă așteptam, tineri foarte mobilizați și conștienți de importanța acestui moment politic. Sunt convinsă că aportul nostru, al tuturor tinerilor conservatori din țară se va face simțit din nou în această perioadă foarte încărcată. Știm sigur pe ce ne luptăm iar faptul că Victor Ponta este cel mai tânăr Prim Ministru din istoria României este un aspect care contează foarte mult pentru noi, ca tineri. Pentru că noi toți, credem cu tărie că ținerii pot schimba cu adevărat lucrurile în această țară. Sunt convinsă așadar că Victor Ponta va deveni, cu sprijinul nostru și cel mai tânăr Președinte al României." a declarat Alina Cazanacli, președinte al Tineretului Conservator.

Deputatul Mircea Irimie, a considerat acest eveniment, un bun prilej de a transmite gânduri de încurajare și susținere a generației tinere care, așa cum susținea unul din tinerii Organizației de Tineret a Partidului Conservator Turda, reprezintă prezentul și nu viitorul!

D-nul deputat și-a exprimat încrederea că lupta tinerilor în această campanie electorală și susținerea unui candidat tânăr în persoana domnului Victor Ponta, va fi răsplătită printr-un președinte care să îi reprezinte, prin măsuri reale care să ofere locuri de muncă tinerilor, să îi reunească acasă de pe meleaguri străine, să le ofere șansa de a-și întemeia o familie, aici, acasă, unde s-au născut și au crescut.

De asemenea i-a asigurat de întreaga susținere prezentă și viitoare atât din perspectiva funcțiilor pe care le deține la nivelul Partidului Conservator cât și din calitatea de deputat, urandu-le mult succes, determinare și perseverență în toate proiectele pe care le vor întreprinde și nu în ultimul rând le-a promis că orașul Turda va rămâne în continuare cu porțile deschise pentru astfel de evenimente, menite să reunească și să pună în valoare generația tânără și frumoasă a acestei țări!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS