Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Laurentiu Tor vede cu ochi de liberal virajul inspre PD-L | VIDEO

Diverse
Typography

Primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör, înainte de a fi primar a fost (şi este) liberal. Şi încă un liberal pe rit Iohannis, nu liberal de rit Tăriceanu. Cel puţin asta se deduce din discuţia pe care am purtat-o, despre mişcările din spectrul politic, cu edilul şef al comunei Luna.

Încă din primul moment primarul comunei Luna s-a arătat deschis înspre ideea colaborării cu PD-L-ul, explicând că vede această colaborare în primul rând din punct de vedere administrativ: "Deci, domnule, facem politică, de ce? Să facem ce? Deci facem, practic, politică pentru a face administraţie în definitiv", este foarte convins primarul comunei Luna explicând că nu este împotriva uniunii, a fuziunii cu PD-L "în aşa fel încât această comună să facă paşi mai mari ca şi cei care i-a făcut până acuma".
Ba chiar mai mult, Laurenţiu Tör e de părere că într-un astfel de scenariu tensiunile ar putea fi eliberate şi lucrurile privind bunul mers al comunei ar putea fi gândite şi analizate mai la rece.
De asemenea, primarul comunei Luna descria o posibilă colaborare între PNL şi PD-L şi prin filtrul unei majorităţi în cadrul forului deliberativ local al comunei, dar nu o majoritate care să confere neapărat un confort gen "eu propun şi toată lumea ridică mâna la comandă".
În plus, Laurenţiu Tör s-a referit şi la perioada ulterioară fuziunii sau alianţei, la momentul prezidenţialelor, sau, pe plan local, chiar la un posibil candidat comun pentru alegerile din 2016.
Indiferent că era vorba de nivel naţional sau de nivel local, primarul comunei Luna nu a putut să facă aprecieri în lipsa unor date cât de cât concrete - interesul care prima fiind, totuşi, binele cetăţeanului - însă dacă doriţi vedeţi în întregime dicuţia purtată pe teme PNL + PD-L = Love, o găsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS