Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Deputatul Mircea Irimie s-a intalnit cu rectorul UMF Cluj-Napoca

Diverse
Typography

(comunicat)
Deputatul PC Mircea Irimie, membru in Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, vicepresedinte al Partidului Conservator si sef al Departamentului de Sanatate din cadrul Partidului Conservator, alaturi de domnii Antonio Pelicia si Andreea Gandolfi , renumiti medici din Italia, a avut ieri, 11iulie 2014, o prima intalnire cu domnul Valentin Cernea, Pro Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca , intalnire menita sa continue demersurile initiate in vederea infiintarii unui curs postuniversitar de 6 luni, care sa pregateasca specialisti in domeniul managementului unitatilor spitalicesti, a policlinicilor si a sectiilor de specialitate. Scoala de Management Medical se va adresa atat medicilor din Romania cat si celorlalte tari ale Europei de Est.

Initiativa deputatului PC Mircea Irimie, se bucura de sprijin la nivelul Ministerului Sanatatii si Familiei prin persoana Ministrului Secretar de Stat, d-nul Razvan Vulcanescu si la nivel judetean prin persoana Directorului Spitalului Judetean Cluj, d-nul Petre Sauca.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS