Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mircea Irimie, prezent la proiectul interscolar de la Copaceni

Diverse
Typography

La invitaţia primarului Augustin Duca, deputatul PC Mircea Irimie, a participat ieri, 9 iulie 2014, la o acţiune desfăşurată în satul Copăceni din comuna Sănduleşti.

Acţiunea, parte integrantă a unui proiect interşcolar iniţiat de primarul comunei Sănduleşti, a avut ca protagonişti un număr de 65 de elevi din Danemarca.
Demonstraţia de sport şi dans a tinerilor invitaţi, menită să pună în valoare condiţia fizică, sincronizarea şi elasticitatea danezilor, a fost răsplătită de gazde cu obiecte de manufactură tradiţionale româneşti.
Întreaga delegaţie din Danemarca a fost impresionată de obiceiurile şi datinile zonei şi în mod deosebit, de gospodăriile de la ţară, apreciind culturile bio şi animalele de curte, crescute natural, fără concentrate şi hormoni de creştere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS