Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Radulescu si Irimie, alesi vicepresedinti ai conservatorilor de Ziua Americii

Diverse
Typography

(comunicat)
Partidul Conservator şi-a ales noii vicepresedinţi, în cadrul Consiliului Naţional desfăşurat în 04 iulie 2014, la Palatul Parlamentului.

Judeţul Cluj a câştigat doi vicepresedinţi la nivelul organizaţiei centrale a Partidului Conservator, în persoana d-lui Şerban Rădulescu, preşedintele Partidului Conservator Cluj, validat în cadrul Consiliului Naţional în functia de vicepresedinte al regiunii de Nord-Vest cu 445 de voturi pentru şi 6 impotrivă, şi a d-lui Mircea Irimie care a câştigat funcţia de vicepreşedinte al Departamentului de Sănătate al Partidului Conservator, obţinând 375 de voturi, în timp ce contracandidatul său, d-nul Golec Marian, a obţinut 54 de voturi. 25 de voturi s-au declarat nule, fiind votaţi ambii candidaţi.
Acest rezultat reconfirmă încrederea şi aprecierea de care organizaţia clujeană se bucură la nivel central în cadrul Partidului Conservator.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS