Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mircea Irimie şi pensionarea anticipată

ALDE
Typography

În cadrul ședințelor desfășurate în 14 iunie 2016, în Parlamentul României, Comisiile pentru Industrii și Servicii respectiv pentru Transport și Energie, au avizat favorabil Inițiativa Legislativă a deputatului ALDE de Turda, Mircea Vicențiu IRIMIE, privind pensionarea anticipată.

Legea 263/2010, la articolul 65 aliniatul 5, prevede ca cetățenii care au locuit timp de 30 de ani în localitățile cu exploatări sau industrii cu poluare remanentă, pot beneficia de 2 ani pensionare anticipată în depline drepturi, fără penalizări. De aceste drepturi beneficiază cetățenii din localitatea în cauză cât și cetățenii localităților aflate pe un perimetru de 8 kilometri.

Astfel, în Propunerea Legislativă, deputatul ALDE Mircea Vicențiu IRIMIE a solicitat acest beneficiu al pensionarii anticipate cu 2 ani pentru toți cei care au locuit 30 de ani consecutiv în Turda, Câmpia Turzii, Mihai Viteazul, Săndulești și Copăceni.

Rămân același om devotat comunității. Am să lupt în continuare și sper ca până la sfârșitul acestui an, Propunerea mea Legislativă să devină Lege și astfel turdenii și vecinii noștri din localitățile menționate să se poată pensiona la vârsta de 63 de ani” este declarația deputatului ALDE, Mircea Vicențiu IRIMIE.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS