18
Sat, Aug
111 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: “Din 1 ianuarie 2019 cota de TVA pentru serviciile de canalizare și pentru apa necesară la irigații va fi redusă la 9%”
og:type - article
og:url - http://www.agoramedia.ro/index.php/politic/36-pol-psd/7766-deputatul-psd-cluj-cristina-burciu-din-1-ianuarie-2019-cota-de-tva-pentru-serviciile-de-canalizare-si-pentru-apa-necesara-la-irigatii-va-fi-redusa-la-9
og:site_name - AGORA MEDIA

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: “Din 1 ianuarie 2019 cota de TVA pentru serviciile de canalizare și pentru apa necesară la irigații va fi redusă la 9%”

PSD
Typography

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat  Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal.

Iniţiativa prevede completarea articolului din lege în sensul extinderii sferei operaţiunilor pentru care se aplică cota redusă a taxei pe valoarea adăugată. 

Astfel, în forma finală adoptată, TVA de 9% va fi valabilă din 1 ianuarie 2019 şi pentru serviciile de canalizare, pentru serviciile de furnizare a apei potabile cota de TVA de 9% fiind aplicată încă de la începutul anului 2016.  

Consecinţa directă a diminuării taxei pe valoarea adăugată pentru serviciile de canalizare și pentru apa folosită la irigaţii va fi substanţială pentru români prin diminuarea valorii cheltuielilor de întreţinere a populaţiei.

Deputat PSD Cluj,
Cristina BURCIU

21 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS