Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Din considerație pentru cetățeni, grupul consilierilor PNL nu votează proiectele de dezvoltare ale Turzii!

PSD
Typography

Este inadmisibil ca reprezentanții PNL să nu aibă nici cea mai mică urmă de respect față de cetățenii care i-au mandatat să îi reprezinte în Consiliul Local și să se opună sau să lipsească sistematic în momentele în care se votează proiecte importante pentru dezvoltarea orașului!

La ședința de îndată de azi, nu a fost prezent nici un consilier local PNL, desi pe ordinea de zi se aflau proiecte extrem de importante privind proiectul european „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda”, în valoare de 18.160.061,65 lei, din care contribuția de la bugetul local este de doar 2%!

Această atitudine distructivă a reprezentanților PNL ne demonstrează că nu îi interesează absolut deloc soarta acestui oraș, ei de fapt nu își doresc o Turda prosperă, modernă, frumoasă. Se pare că, din considerație pentru cetățeni, fiecare realizare, fiecare reușită a administrației locale, este motiv de doliu pentru liberali.

Echipa Consilierilor PSD

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS