Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Ioan Roman, despre problema deşeurilor: “Am rămas surprins să aud că domnul Boc şi-a rezolvat problema singur şi noi am rămas pe dinafară”

PSD
Typography

Prezent la întâlnirea pe care lideri ai PSD au organizat-o cu aleşii locali din zona Turda - Câmpia Turzii, primarul comunei Viişoara, Ioan Roman, a fost foarte vehement în prezentarea problemelor cu care se confruntă.

La momentul la care a fost invitat să ia cuvântul şi să prezinte celor de faţă diverse situaţii cu care se confruntă, Ioan roman nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.

Vorm reda, în continuare, fragmente din intervenţia primarului comunei Viişoara la întâlnirea cu mai marii PSD ai judeţului Cluj:

“Este bine să ne întâlnim după «război», să evaluăm lucrurile, dar e bine să fim realişti”.

“Consilierii judeţeni sunt bineveniţi în zona noastră şi vor avea sarcini concrete din partea noastră şi mă refer în primul rând la drumul judeţean DJ 150 şi la podul”.

“Am făcut de nenumărate ori demersuri şi glasul meu a sunat în pustie”.

“Trebuie să implementăm cu responsabilitate pasul doi în ceea ce priveşte canalizarea şi alimentarea cu apă”.

“O problemă generală este cea a gunoiului menajer. De atâţia ani la nivel de judeţ nu s-a făcut nimic. La o şedinţă domnul tuluc spunea că suntem pe un drum bun şi atunci am spus că la sfârşit de mandat le spunem oamenilor că suntem pe un drum bun, ca acuma să aflăm că totul s-a schimbat?”.

“Vă rog să aveţi în atenţie cu maximă responsabilitate groapa de gunoi a Clujului”.

“Am rămas surprins să aud că domnul Boc şi-a rezolvat problema singur şi noi am rămas pe dinafară”.

“Scoatem lună de lună, an de an, hotărâri pentru zona metropolitană şi se alege praful”.

“Vin alegerile parlamentare. De noi, primarii, se ştie numai atunci. În colegiul din care fac parte nici deputatul nici senatorul n-au călcat de acu’ patru ani”.

“Domnule Horea Nasra, preşedinte interimar al PSD Cluj, vă rog să vă alegeţi echipa pentru parlamentare din oameni care respectă omul, care respectă postul pentru care candidează şi sunt responsabili pentru cei mulţi. Dacă punem oameni care uită de unde am pornit şi uită că la ţară sunt necazuri multe, nu au ce căuta în Parlamentul României”.

“Să acceptaţi pentru viitorul Parlament al României persoane care-s altruiste” .

“Veţi veni la noi la ţară, iar îi vom minţi pe oameni, iar le vom promite şi pe urmă necazul rămâne pe primari, dar, din fericire, primarii PSD-ului şi-au făcut treaba, zic eu, foarte bine, că niciun primar PSD de la comune nu a ratat competiţia din luna iunie”.

“Vă rog să vă uitaţi la cei mulţi şi ce le-aţi promis, să faceţi”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS