Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mesaj pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat

PSD
Typography

Elevii din toată țara participă în aceste zile la probele examenului de Bacalaureat. Le doresc tuturor liceenilor turdeni mult succes și multă încredere în forțele proprii pentru a obține rezultate cât mai bune.

Sunt convins că atât eforturile elevilor cât și ale cadrelor didactice, depuse în anii de liceu, vor duce la reușită și la înfăptuirea țelurilor propuse. 

Știu că ați muncit mult și am încredere că veți reuși să obțineți rezultate bune și foarte bune, pe măsura așteptărilor fiecăruia. Lăsați emoțiile deoparte și aveți încredere în ceea ce puteți realiza! 

Sunt cu gândul alături de fiecare dintre voi și vă țin pumnii! Mult succes!

Cristian Octavian Matei 
Președinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS