Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Mesajul lui Cristian Matei adresat cetățenilor municipiului Turda

PSD
Typography

Mulțumesc din suflet tuturor turdenilor care au fost să voteze pentru viitorul orașului lor. Sunt  recunoscător pentru votul pe care l-am primit și vreau să îi asigur pe toți turdenii atât pe cei care m-au votat cât și pe cei care au avut alte opțiuni de vot, ca îi respect în aceeași măsură, că voi fi primarul fiecăruia dintre ei și că voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a realiza proiectele pe care ni le-am propus. 

Ne unesc multe lucruri dar cel mai important este faptul că indiferent de preferințele politice avem cu toții aceleaşi speranţe pentru un viitor mai bun. Trebuie să facem din Turda un oraș cu care să ne mândrim zi de zi.

Suntem turdeni și iubim acest oraș, sunt încrezător mai mult ca niciodată că reprezentăm acea schimbare în bine pe care o dorim cu toţii. Vreau să luptăm împreună pentru un viitor și o viață mai bună pentru fiecare dintre noi.  

Vă mulțumesc, dragi turdeni, pentru că m-ați ales să fiu primarul vostru, vă voi reprezenta cu cinste și demnitate! Doar împreună putem reconstrui Turda!

Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS