Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Deputat Sorin Moldovan: Reabilitarea școlii “Avram Iancu” din Câmpia Turzii, respinsă!

PNL
Typography

Astăzi, 12 februarie, în comisiile reunite pentru buget ale Parlamentului, am susținut alocarea fondurilor necesare pentru realizarea obiectivului de investiții "Reabilitarea imobilului C.T. din strada Nouă nr.8, în spații școlare Școala Gimnazială Avram Iancu din Câmpia Turzii".

Ministerul Dezvoltării a declarat că nu susține acest obiectiv de investiții, astfel că majoritatea PSD-ALDE a votat în consecință, împotriva copiilor care studiază la această școală. Rezultatul votului: 12 voturi pentru (PNL+USR+PMP) și 16 împotrivă (PSD+ALDE+UDMR).

În fiecare an, în momentul elaborării și dezbaterii bugetului, reprezentanții PSD-ALDE din circumscripția electorală Cluj uită cine i-a trimis în Parlament. An de an amendamentele care au ca obiect investiții sunt respinse la foc automat. Nu contează argumentele aduse, nu contează dacă și cum sunt susținute aceste amendamente, singurul lucru care contează este punctul de vedere al reprezentanților Guvernului.

Mă întreb dacă reprezentanții PSD-ALDE din Cluj au priorități și interese diferite față de locuitorii județului unde au fost aleși sau pur și simplu părerea lor nu conteze pentru colegii de la Guvern.

Sorin-Dan Moldovan 
Deputat PNL

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS