Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Liberalele din Câmpia Turzii, la alegerile de la Cluj: Alexandra Şerb, vicepreşedinte OFL Cluj

PNL
Typography

OFL Câmpia Turzii a participat vineri, 13 octombrie 2017, la întrunirea Comitetului de Coordonare Județean al OFL Cluj, în cadrul cãruia s-a ales noul Birou Permanent Judetean al OFL Cluj.

Organizatia Femeilor Liberale a PNL Câmpia Turzii este reprezentatã la nivel județean de cãtre Alexandra Șerb,  președinte OFL Câmpia Turzii, după alegeri ocupând funcția de vicepreședinte OFL Cluj.

"Sunt onorată că am fost aleasă vicepreședinte OFL Cluj pentru un mandat de 4 ani. Le mulțumesc colegelor mele pentru susținere și în special președintei OFL Cluj, Mihaela Suciu, pentru încrederea acordată! Având în vedere rolul femeilor în societatea noastră, OFL Cluj înțelege să își pună amprenta în mod proactiv și în viața politică. Felicitări OFL și mult succes în îndeplinirea mandatului!", spunea Alexandra Şerb.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS