Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Liberalul Lojigan riscă să apuce pe urmele pedelistului Tişe: “Prefectul de Cluj și-a vopsit strategia în rosu PSD-ist”

Agora
Tools
Typography

Cel mai probabil iritat mai degrabă de eventualele declaraţii ale prefectului Aurelian Cherecheş decât de deschiderea efectivă a unui birou de paşapoarte în municipiul Turda, primarul municipiului Câmpia Turzii a transmis un comunicat de presă în urma evenimentului inaugural de la Turda.

Nu o singură dată am subliniat modul în care fostul pedelist Păunel Tişe - preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj - trimitea texte pline de năduf (pe care le numea comunicate) de pe adresa de e-mail a instituţiei pe care o conduce, texte care păreau mai degrabă articole de opinie împănate cu aprecieri personale.

Iată că evenimentul de la Turda a fost suficient pentru ca primarul liberal de la Câmpia Turzii să transmită, la rândul său, de pe adresa de e-mail a unei instituţii a statului român, un text (comunicat) cu tentă politică şi, cum precizam, cu elemente de articol de opinie (plus trimiteri aproape lirice spre lacrimogene, urcat fiind, autorul, inclusiv pe valul Sărbătorilor Pascale).

Probabil era mult mai corect dacă textul era semnat de preşedintele PNL Câmpia Truzii Dorin Lojigan, de exemplu, dar... n-a fost să fie...

Cel mai probabil replica pe care am putea-o primi ar fi că Dorin Lojigan se adresa în calitate de primar. Din câte ştim noi, primarul ar fi indicat să se abţină de la opinii politice mai ales în spaţiul public, chiar dacă e om politic, dar exemplul dat de însuşi întâiul liberal al ţării pare să sugereze altceva (pentru că şi el ştie să fie preşedinte doar pentru românii lui... care or fi aceia...).

Să fim bine înţeleşi: această meteahnă a primarilor de-a nu se putea dezbăra de haina politică e aproape universal generalizată, însă primarul Dorin Lojigan avea şansa să facă diferenţa, o şansă la care - din grabă sau din motive de năduf - a decis să renunţe. Putea sî fie un exemplu... dar n-a fost să fie...

În fine, iată textul-comunicat transmis de primarul liberal Dorin Lojigan. Rămâne la latitudinea fiecăruia să observe (sau, cine nu poate, nu) dacă textul transmis este atins de fibra politică făcută o modă de către pedelitul păunel Tişe.

Poftim de citiţi:

Principalul focus al administrației publice ar trebui să fie interesul cetățeanului, coroborat cu eficiența economico-socială în aplicarea politicilor și strategiilor publice.

Din nefericire pentru prefectul judetului Cluj, Ioan Aurelian Cherecheș, în aplicarea strategiilor guvernamentale primează interesul politic, în detrimentul respectului față de cetățeni.

Observam o atitudine nedreaptă, axată pe interese politice și caracterizată pe minciună, dezinformare și promisiuni false, totul înspre atingerea ordinelor politice primite “de mai sus”.

Domnule prefect, asemeni lui Iuda Iscarioteanul, care și-a vândut cuvântul dat față de mântuitor pentru un pumn de arginți, si dumneavoastră v-ați călcat pe propriile promisiuni, lansate la Câmpia Turzii, denunțând acordul privind înființarea serviciilor de Înmatriculări, Permise și Pașapoarte în orașul nostru.

De ce nu ați aplicat, domnule prefect, aceleași principii ale eficienței, pe care le-ați enunțat în discuțiile telefonice cu presa locală, și când ați aprobat deschiderea biroului de pașapoarte la Turda?

Când a venit vorba despre interesele administrației PSD-iste, în apropierea campaniei electorale, ați uitat de eficiența economică a serviciilor din subordinea dumneavoastră, ați uitat de promisiunile făcute față de 26.000 de cetățeni ai Câmpiei Turzii și de respectul față de acești oameni, iar asta doar pentru că municipiul nostru este condus de un partid care domină PSD-ul în toate sondajele.

Având în vedere buna colaborare instituțională pe care o avem cu Primăria Turda, felicităm administrația publică locală din orașul vecin pentru utilizarea pârghiilor politice înspre facilitarea eforturilor propriilor cetățeni pentru dobândirea pașaportului.

Cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii doresc să le transmit că aceste acțiuni cu reverberație pur politică a prefectului de Cluj nu constituie o înfrângere a administrației publice locală din municipiul nostru.

Voi continua demersurile pe toate căile posibile pentru a deschide birourile promise în octombrie 2017.

Dorin Nicolae LOJIGAN
Primarul Municipiului Campia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS