Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Păunel instigă la grevă ca “ultimă soluţie în faţa noului buget de stat”

Agora
Tools
Typography

Folosindu-se iar de însemnele instituţiei publice pe care o conduce (şi inclusiv de adresa de e-mail a aceleiaşi instituţii), Păunel Tişe se răţoieşte din nou în stilul care-i devine din ce în ce mai caracteristic.

Iată ce text a dorit neapărat să facă public şi prin care să instige la grevă Păunel Tişe:

Asistăm la un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor județene performante.

Singurele informații la care avem acces indică o încărcare majoră a bugetului Consiliului Județean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut iar capitolul investiții este pus serios în dificultate. Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiții. Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziție pentru drumuri județene.

Mecanismele de împărțire a bugetelor sunt total lipsite de transparență și ne sunt refuzați toți indicatorii necesari creionării bugetului județean, înainte de adoptarea de către Parlament a Legii bugetului de stat, fără vreo șansă pentru amendamente. Practic, vom fi puși în fața faptului împlinit.

Consider acest buget național ca fiind o răzbunare politică. De altfel, președintele PSD Liviu Dragnea, a și inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare.

În această situație, fac apel la administrațiile publice locale care se regăsesc în situații similare nouă și le propun intrarea în GREVĂ ADMINISTRATIVĂ, ca reacție față de abuzurile noii Legi a bugetului de stat.    

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ
ALIN TIȘE

Mai exact, pentru cei care nu s-au născut ieri şi care nu dorm în bula lor de indolenţă inconştientă, e mai mult decât ridicol ca - doar spre exemplu - sa vorbească de răzbunare politică tocmai CINEVA CARE A ÎMPĂRŢIT BUGETUL JUDEŢULUI PE CRITERII POLITICE.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS