Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Păunel continuă cu antipesedeul: “PSD sabotează dezvoltarea județului”. Dar să nu uităm ce nu spune Păunel!

Agora
Tools
Typography

Într-un aşa-zis “comunicat de presă”, cel care ocupă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Păunel Tişe, emite spre opinia publică nişte constatări pe care le-a făcut în timp.

Aşadar, într-un text pe care îl semnează “Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe”, şi pe care continuă să îl trimită de pe adresa instituţiei deşi am zis că putea face şi altfel, Păunel Tişe se burzuluieşte înainte de sărbători către PSD (prezentăm textul aşa cum l-am primit, ca să nu pierdeţi eventuale greşeli, fie ele şi de tastare/redactare), aşa că vă arătăm mai jos cea mai recentă emanaţie a fostului pedelist Alin Tişe, acum vopsit urmaş al Brătienilor şi asumat de cei care se cred aceiaşi urmaşi ai aceloraşi brătieni:

PSD mimează guvernarea și administrația atât la nivel local cât și la nivel național.
PSD sabotează alocările financiare către localitățile din județul Cluj prin votul dat, sau, mai exact, prin nevotare a proiectelor de susținere financiară a UAT-urilor.
În 2018 am alocat bani comunelor de 4 ori.
De 4 ori, PSD s-a opus proiectelor și a sabotat alocările financiare.
La ședința și alocarea de ieri, au votata împotriva dezvoltării următorii consilieri: Pop Petre, Mătușan Vladimir, Oprea Laurențiu, Sălătioan Vasile, Lăpușan Remus Gabriel, Luca Viorel.
PSD mizează doar pe subdezvoltare, dorind să mențină aceste comunități într-o stare de  permanentă nedezvoltare.

Bun, păi poate e cazul să-i amintim domnului Păunel cum e cu procentele în consiliul pe care îl păstoreşte, de unde reiese că pesediştii au o majoritate zdrobitoare şi se puteau opune la orice cu o dictatură a votului (datele sunt luate de pe site-ul instituţiei):

  • PNL - 16 consilieri din 34 - 47.06 %
  • PSD - 12 consilieri din 34 - 35,29 %
  • UDMR - 6 consilieri din 34 - 17,65 %

Apoi să îi mai amintim domnului Păunel (şi celor nascuţi la jumatea anului 2017) că au mai fost momente de-a lungul istoriei, cum ar fi, de exemplu, Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj prin care atunci s-au alocat (pentru oraşe şi comune mai mici decât Turda) sume mai mari decât suma de care a beneficiat Turda şi, doar ca de exemplu, dacă prin acea hotărâre Turda - cu primar PSD - a primit 720.000 de lei, prin aceeaşi hotărâre s-au alocat şi următoarele sume:

  • 1.195.000 de lei - Câmpia Turzii (primar PNL)
  • 1.195.000 de lei - Huedin (primar PNL)
  • 760.000 de lei - Sâncraiu (primar UDMR)
  • 750.000 de lei - Izvoru Crișului (primar UDMR)
  • 750.000 de lei - Moldovenești (primar UDMR)
  • 750.000 de lei - Săvădisla (primar UDMR)
  • 750.000 de lei - Suatu (primar UDMR)
  • 750.000 de lei - Unguraș (primar UDMR).
  • 740.000 de lei - Buza (primar UDMR)

Doar ca idee, per general: dacă pesedeii au capacitate de decizie primordială, cum au fost votate sumele de mai sus defavorizând Turda - cu primar PSD - şi favorizând alte localităţi/comune cu primari PNL şi UDMR? Asta aşa, poate răspunde Păunel, că Tişe doar dă în pesedei...

Apropo, postacii sunt bineveniţi, ca să îşi motiveze şi ei existenţa... cumva...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS