Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cum şi-au motivat liberalii turdeni absenţa de la şedinţă

Agora
Tools
Typography

Ultima şedinţă din 2016 a forului deliberativ local turdean nu a beneficiat de prezenţa celor mai liberali consilieri din Consiliul Local Turda.

Şi, ca şi cum se întâmpla atunci când aveai motivare când absentai de la şcoală, consilierii liberali au venit şi cu “bilet de la mama”... mă rog... cu un comunicat transmis încă dinainte de şedinţă, cu câteva ore înaintea acesteia, comunicat prin care făceau public întregii lumi motivul pentru care nu doreau să participe la întâlnirea forului deliberativ local unde aveau obligaţia să participe măcar pentru faptul că anumiţi cetăţeni i-au votat să fie acolo.

Aşa că, poate, indirect, îşi cereau scuze faţă de cetăţenii cărora nu le-au îndeplinit aşteptările prin ceea ce ei au numit “comunicat de presă” care era intitulat “Consilierii PNL Turda nu vor participa la ședința extraordinară a Consiliului Local din 28 decembrie 2016” şi în care scriau:

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Turda de astăzi, 28 decembrie 2016, figurează 4 proiecte de hotărâre privind aspecte legate de mandatul persoanelor numite de Consiliul Local în diferite Consilii de Administrație. Pentru că două dintre aceste proiecte vizează prelungirea unor mandate asupra cărora planează suspiciuni de nelegalitate, consilierii locali PNL Turda au hotărât să nu legitimeze nici măcar cu prezența aceste inițiative. Cele două proiecte se referă la prelungirea mandatelor membrilor Consiliilor de Administrație de la Salina Turda și Domeniul Public Turda, care au fost instalați cu încălcarea procedurilor de revocare și numire prevăzute de lege și care fac în prezent obiectul unor procese juridice. Menționăm că mandatele CA care se doresc a fi prelungite nu au fost înregistrate la Registrul Comerțului conform prevederilor legale în vigoare.

Remarcăm și faptul că, de fiecare dată când au fost inițiate proiecte de hotărâre vizând Consiliile de Administrație de la Salină și Domeniul Public, primarul Cristian Matei nu se regăsește printre inițiatori...

Pentru cei interesați, detaliile juridice sunt disponibile la adresa: https://www.facebook.com/537552036445241/photos/a.537555559778222.1073741828.537552036445241/617409195126191/?type=3

Cu considerație față de turdeni,
Grupul consilierilor PNL Turda

Totuşi, pentru a contrazice cele scrise de noi mai sus, liberalii şi-au încheiat comunicatul cu “cu consideraţie pentru turdeni, grupul consilierilor PNL Turda” (am zis că de ce să evităm cacofonia care nu e mai dihai decât un oximoron conceptual în sine).

Adică un comunicat în care anunţă că nu participă intenţionat la îndatoririle la care au fost trimişi prin votul cetăţenilor, liberalii îl încheie spunând că fapta lor este din consideraţia pe care o poartă turdenilor. Păi atunci nouă nu ne rămâne decât să le urmăm la mulţi ani de apreciere faţă de turdeni aşa cum au dat dovadă şi prin lipsa de la şedinţă (aşa cum mai făceau pedeleii la semnul şefului Ştefănie, când se burzuluiau) şi la mulţi ani de apreciere din partea votanţilor măcar câtă au avut şi la ultimele alegeri. Apoi să ţii, consideraţie... dar pe invers...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS