Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Lecţii de integritate. Pentru cine încă nu ştie că suntem în campanie electorală

Agora
Tools
Typography

Ţinem să precizăm încă de la început că aceste rânduri nu se adresează doar locuitorilor din Câmpia Turzii, însă de acolo pornim. Concret, odată cu manifestările de la Câmpia Turzii prilejuite de sărbătorirea zilei Naţionale a României orice dubii au fost spulberate!

Evident ne referim aici la dubiile care ar mai putea exista privind perioada de campanie electorală.

Altfel spus, mai sunt printre dumneavoastră persoane care încă nu ştiu că e campanie electorală? Nu se poate aşa ceva. Singurul etalon al acestor momente a dărâmat orice umbră de îndoială!

La evenimentele de la Câmpia Turzii a fost prezent şi senatorul PNL Marius Nicoară.

Cum “care Marius Nicoară?”? Acuma bănuiam că poate nu îl cunoaşteţi chiar toţi, dar e acel senator PNL care vine la Câmpia Turzii doar când e vorba de colectat voturi şi rar - foarte, foarte rar, spre deloc! - cu câte-o ocazie gen Dragobete sau orice, dar cu petrecere să fie!

Da, da, e acel senator cu filmuleţele prin parlament, cel care se pare că ar avea dosar penal (unii cârcotaşi ar zice “dosar PeNaL”, dar noi îi dezaprobăm în totalitate) având în vedere că a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (deci peste 0,8g/l alcool pur în sânge).

Da, deci în afara escapadei digitale de pe laptop în şedinţă parlamentară, în afară de prezenţa la Câmpia Turzii în general pentru a băga capul în poză şi în cadru alături de liberalii mai vechi şi de liberalii mai noi (adică vechii pedelişti) cu ocazia campaniilor electorale şi în afară de cercetarea penală, actualul senator PNL este un exemplu de urmat, motiv pentru care a şi fost plasat în fruntea listei de candidaţi pentru senat a PNL Cluj, adică a partidului care tot timpul vorbeşte de integritate şi de penali (fiind cu unu-n curte, normal... sau ce înseamnă “penal” în viziunea lor dacă nu asta?), partidul al cărui preşedinte Alina Gorghiu tot timpul e cu Dragnea şi cu Ponta-n gură pe scenele din ţară unde urlă de parcă nu ştie că are microfon şi cetăţenii o aud oricum, partidul care a dat un preşedinte ce tocmai era cercetat la momentul candidaturii la prezidenţiale. Dar, în rest, ei vorbesc de penali şi de integritate...

Aşadar staţi liniştiţi: e campanie elecorală. Doar a fost Marius Nicoară la Câmpia Turzii, ce nu înţelegeţi? Votăm PNL, nu?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS