Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Dezbracă-te că te iubesc, îmbracă-te că nu te mai iubesc. Că plouă... sau ceva...

Agora
Tools
Typography

Ca să fie clar, "Iubeşte Turda" nu se mai întâmplă. Adică evenimentul a fost amânat. Cum? Printr-un comunicat, la fel cum tot prin comunicate a fost anunţat în mai multe rânduri.

"Activităţile din cadrul evenimentului Iubeşte Turda în "Luna Iubirii" ce urmau să se desfăşoare astăzi, 19.02.2016, cu începere de la orele 16:00, în centrul Municipiului Turda, se amână, având în vedere condiţiile meteorologice. Vă mulţumim pentru înţelegerea acordată!".

Aşadar, nu administraţia locală se joacă cu aşteptările îndrăgostiţilor, pentru care s-ar fi programat în avans un eveniment care să marcheze Dragobetele, ci vremea.

Momentan nu ştim când va avea loc evenimentul, pentru ce dată este reprogramat - probabil pentru o dată probabilă când vremea probabilă va fi mai bună - la fel cum nu ştim cum e cu celelalte activităţi.

Spre exemplu, nu mai departe de ieri aceeaşi administraţie turdeană anunţa evenimentul de azi - care între timp nu mai are loc - printr-un comunicat în care se preciza: "personajele de poveste cărora li se vor alătura elevii de la şcolile turdene vor da startul carnavalului de pe gheaţă, încheind astfel activităţile desfăşurate în acest an pe patinoarul turdean".

Nu ne vom opri aici la formularea "carnavalului de pe gheaţă" neapărat, dar nu vom trece peste flotarea logică atât de repede încât să nu ne întrebăm cum adică se încheie activităţile desfăşurate în acest an pe patinoarul turdean? Dar dacă în acest an, în decembrie, se amenajează din nou patinoar în centrul municipiului şi vine iar primarul să taie panglica şi să-şi facă poze nefiind candidat? Atunci nu se mai desfăşoară activităţi pe patinoar în acest an? Păi, cam ba da... Şi atunci nu mai corect era să se precizeze că se încheie activităţile din acest sezon pe patinoar? Dar se pare că Primăria municipiului şi Casa municipală de cultură (semnatarii comunicatului) numai de atât sunt în stare.

În fine...

Revenind, amânarea evenimentului înseamnă, implicit, şi amânarea încheierii activităţilor de pe patinoar. Şi, pe cale de consecinţă logică, dacă evenimentul nu va mai avea loc, patinoarul nu se va mai închide? Doar logic întrebăm...

Pe de altă parte, reprogramarea evenimentului înseamnă reprogramarea concertului "Incognito", reprogramarea demonstraţiilor sportive, reprogramarea premiului surpriză pentru cuplul de îndrăgostiţi "pregătit de către organizatori cu sprijinul conducerii Salinei Turda".

De asemenea, odată cu reprogramarea evenimentului, pe cale de consecinţă logică, este reprogramat şi sprijinul acordat de sponsorii Turda Salina Durgău şi Bistro Taittu Turda.
Dar nu disperaţi! Nici nu se ştie ce comunicat am putea primi mâine... sau un pic mai târziu...

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS