Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Compania de Salubritate si curatenia de primavara

Interviu
Tools
Typography

Primăvara a venit şi la Câmpia Turzii :) Şi pentru că, de obicei, primăvara înseamnă curăţenie, ne-am interesat cu se implică în această activitate cine altcineva decât Compania de Salubritate Câmpia Turzii.

Aşadar, în acest sens am avut o scurtă discuţie cu directorul Companiei de Salubritate, Lucian Şandru pentru a afla ce şi cum.

Reporter: Domnule Şandru, este primăvară. aveţi activităţi specifice pentru acest sezon şi care sunt acestea?

Lucian Şandru: Da, categoric şi, după cum ştiţi şi dumneavoastră, noi am intrat - de o lună şi ceva, pentru că timpul ne-a permis - la răzuit. Pe marginea drumului este foarte mult nisip, pământ care s-a cărat pe roţile maşinilor.
Noi am început cu răzuitul, măturatul mecanizat, măturatul manual. O să începem chiar şi cu spălatul la partea de borduri sau partea de drumuri unde necesită aşa ceva.
Categoric, noi, pentru anul 2015, ne-am propus continuarea lucrărilor care au început anul trecut în zona parcului şi de care considerăm că cetăţenii au fost foarte mulţumiţi şi le-au primit foarte bine pentru că, categoric, avem un parc frumos şi nu este normal să nu fie iluminate aleile, nu este normal să nu fie băncuţele puse sau, ştiu eu, să nu fie coşuri de gunoi sau să fie stinghii de lemn rupte.

Deci noi vom intra în următoarea perioadă şi la întreţinere sau la curăţenie la frunziş sau tot ce mai este de făcut.

Rep.: Tocmai, care ar fi lucrurile care ar mai fi nevoie să fie făcute în parc, acolo unde continuaţi ce s-a început anul trecut?

L.Ş.: În primul rând, categoric, uscăturile. Când începe vegetaţia şi încep şi înmuguresc pomii, automat se văd lemnele uscate, crengile şi aşa mai departe şi pe care, dacă le curăţăm acum, este mult mai uşor.
Apoi ar mai fi pregătirea cu plante de sezon, plus eliminarea a tot ce înseamnă butaşi sau rădăcini după tăierea arbuştilor.
În al treliea rând ar fi curăţarea zonei înierbate şi pregătirea pentru a putea intra cu maşinile la tuns în momentul când va fi nevoie.

Rep.: Aveţi în gând şi anumite investiţii sau amenajări în ceea ce priveşte mobilierul din parc?

L.Ş.: Categoric încercăm să completăm, la locurile de joacă pentru copii, cu mai multe aparate de joacă. Ştiţi că acolo Primăria a amenajat un spaţiu pentru fitness. Noi le vom întreţine, le vom revizui, pentru că pe perioada iernii s-au folosit foarte puţin şi, categoric, ne gândim la câteva soluţii care, pe afară, există şi dorim să îmbunătăţim ce este.

Mai sunt alei care vor trebui iluminate. Categoric, vor fi alei noi şi, la nivel de primărie, la nivel de administraţie, sunt câteva idei în privinţa unui teren de sport, extinderea pistelor de biciclete, dar mai multe informaţii vă pot oferi dânşii.
Categoric, eu zic că s-a făcut o treabă foarte bună anul trecut şi eu zic că ar trebui să continuăm cu ce am început.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS