Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

LUNA: Asfaltarea a trecut la un alt nivel - desemnarea castigatorului si timpul favorabil | VIDEO

Interviu
Tools
Typography

Cum bine ne aducem aminte, primarul comunei Luna amintea, la un moment dat, de aşa-zisa "birocraţie electronică" pe care o întâlnise când proiectul preivind asfaltarea a luat contact cu SEAP-ul.

Între timp lucrurile par să se fi schimbat, să fi evoluat. Hai să aflăm în ce direcţie!

Domnule primar, îmi aduc aminte că ultima dată când ne-am întâlnit şi am discutat vă plângeaţi, îmi vine să zic, sau cel puţin aţi ţinut să menţionaţi faptul că aţi întâlnit unele probleme în ceea ce priveşte organizarea licitaţiei pentru asfaltare pe SEAP. Ce s-a mai întâmplat de la ultima noastră discuţie şi cum mai merg lucrurile. Sau merg...? Sau nu merg?

Da, licitaţia a avut loc, la această oră trebuie să vedem cine este câştigătorul. Au participat şapte firme, zic eu, de renume din câte am văzut numele lor. Să vedem la partea tehnică dacă toate actele sunt în regulă iar odată cu verificarea lor vom şti cine va fi câştigătorul. Dacă nu vor fi contestaţii la documentaţiile care s-au depus sau, ştiu eu, la preţul care este la această oră licitat atunci ar fi posibil ca în data de 20-25 octombrie să începem asfaltarea. Aşa după cum vedeţi timpul ne permite şi prognoza arată că va fi o toamnă mai lungă.
Voi încerca să duc lucrările în aşa fel încât să facem lucrări de calitate şi să nu facem sub temperaturile prescrise de către tehnica de asfaltare ţinând cont că unii asfaltează chiar şi pe ploaie sau pe zăpadă ceea ce eu unul nu-mi doresc dar atâta cât putem face în acest an vom face, urmând ca în primăvară să reluăm lucrările. Lucrul bun este că totuşi s-a reuşit să se ţină această licitaţie şi dacă aflăm cine este câştigătorul atunci să înceapă lucrarea

Bănuiesc că a rămas comisia pe poziţii, comisia care studiază documentaţia...

L.T.: ...da normal

Odată ce veţi începe asfaltarea, cum faceţi cu canalizarea? Şi de ce vă întreb, pentru că dacă bine reţin pe una din reţelele de socializare aţi postat nişte fotografii în legătură cu lucrările la canalizare...

Da, nu va fi nici o problemă pentru că pentru canalizare... Ea este adusă exact la limita de proprietate a cetăţenilor, a caselor care le au cetăţenii, unde nu va încurca cu nimica asfaltarea ţinând cont de faptul că nu trebuie nici o subtraversare pentru canalizare. Ea s-a făcut în primăvară şi în anul trecut. Nu ne va încurca aceasta iar pentru canalizare acum deja am montat o staţie de pompare şi mai avem nevoie încă de trei staţii electrice de pompare pentru a putea face branşarea şi apoi, normal, această canalizare să meargă. Asfaltarea nu va încurca cu absolut nimic canalizarea.

Dicuţia cu primarul Laurenţiu Tör, AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS