Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristina Duma, coordonatorul centrului SPA Turda: "Clientii sunt foarte multumiti" | VIDEO

Interviu
Tools
Typography

La peste o lună de la deschiderea centrului de welness şi SPA de la Turda am stat de vorbă cu Cristina Duma, coordonatorul centrului, pentru a afla câteva detalii privind funcţionarea centrului şi chiar modul în care sunt înţelese eventualele dorinţe sau sugestii ale clienţilor.

Ceea ce am discutat cu Cristina Duma puteţi afla din rândurile de mai jos.

Reporter: Iată că avem ocazia de a sta faţă în faţă, pentru prima dată, cu coordonatorul Centrului SPA Turda, domnişoara Cristina Duma. Sărut-mâna, bine v-am găsit!
Cristina Duma: Bună ziua, bine aţi venit la noi!
Rep.: Mulţumim că ne-aţi primit!
Având în vedere că e o primă întrevedere, aş dori să vă întreb - din experienţa pe care o aveţi de când coordonaţi centrul - ce aţi simţit, cum a fost primit acest centru de către cetăţenii turdeni imediat după deschidere şi în perioada de când s-a deschis până în prezent?
C.D.: Eu zic că a avut un impact pozitiv, cetăţenii oraşului Turda - şi nu numai - sunt foarte mulţumiţi, ne vizitează zilnic - să spun aşa - au venit în număr foarte mare clienţii...
Luna trecută, de exemplu, am avut 2.200 de clienţi în perioada de o lună, deci din data de 1 până în 31 iulie. Pot să zic că vârful a fost în 13 iulie, când ne-au călcat pragul 155 de clienţi.
Rep.: Şi faptul că aveţi persoane care beneficiază de serviciile pe care le oferiţi... Se poate vorbi despre acest lucru doar în legătură cu turdenii sau aveţi clienţi şi din alte oraşe - ştiu eu - care vin în vizită la Salină şi reuşesc să ajungă şi la centrul SPA sau...?
C.D.: Clienţi nu sunt numai din oraşul Turda, sunt din Cluj, Dej, Bistriţa, Târgu Mureş, Bucureşti, Bihor precum şi străinii care vizitează Salina şi au aflat de noi prin promovarea site-ului nostru spaturda.ro.
Rep.: Aveţi mai multe servicii pe care le oferiţi în această primă fază - pentru că înţeleg că este nevoie şi de echiparea zonei de balneo - însă pe partea de fitness şi pe partea de SPA la momentul de faţă există persoane care să aibă deja abonamente şi să vină?
C.D.: Da, da...
Rep.: Şi este mai mare numărul celor cu abonamente sau a acelor care vin, ştiu eu, o dată pe săptămână, sau de două ori...?
C.D.: Avem şi abonamente pe parte de SPA, chiar în număr, pot să zic, mare, sunt undeva peste 20 de abonamente la SPA, sunt undeva peste 30 de abonamente la sala de fitness şi pe partea de masaj... şi aici stăm foarte bine: avem diverse tipuri de masaj pe care le oferim clienţilor - anticelulitic, relaxare, cervical, pregătire pentru efort - unde, şi aici, am avut foarte multe solicitări. Dar numărul celor cu abonament predomină, da.
Rep.: Abonamente se pot face, de exemplu, doar pentru masaj sau doar pentru SPA dar şi combinat?
C.D.: Da. Se pot face doar SPA sau SPA + fitness. Masajul este separat, deci nu intră deocamdată. Ne gândim să facem şi pachete cu masaje incluse.
Rep.: Poate eventual, pentru cei care nu ştiu, ar fi bine să mai spuneţi cam care este programul de funcţionare pe parcursul săptămânii şi în weekend.
C.D.: Sigur. În momentul de faţă ziua de luni este de la 12.00 la 21.00. Se face curăţenie generală în fiecare zi de luni a săptămânii. Şi de marţi până duminică programul este între 09.00 şi 21.00.
Rep.: Şi diferă tarifele pe week-end şi pe...?
C.D.: Da. Diferenţa este la tariful de sâmbătă şi duminică. De luni până vineri este 25 de lei trei ore, 40 de lei o zi întreagă, iar sâmbăta şi duminica este de 30 de lei trei ore şi 45 de lei o zi întreagă.
Rep.: Şi asta atât pentru SPA cât şi pentru fitness?
C.D.: La fitness avem alte tarife. La fitness este 10 lei intrarea până în ora 17.00, 12 lei până la 21.00 - ca şi şedinţă - iar ca şi abonament este 100 de lei între 09.00 şi 17.00 şi 120 de lei între 17.00 şi 21.00.
Rep.: Şi în valoarea asta pe care o plăteşte clientul, el de ce beneficiază? Mă refer ca timp, adică intră, plăteşte 10 lei şi stă... cât? O oră, două?
C.D.: Cât doreşte dânsul. Şedinţa nu este limitată. Doar la SPA este trei ore 25 de lei.
Rep.: Unul dintre aspectele asupra căruia se insista să se reţină era faptul că se găndesc şi pachte turistice pentru cei care vizitează Salina - şi, probabil, beneficiază de serviciile de tratament oferite de Salină - cumva să existe pachete turistice care să includă şi centrul SPA? Ce s-a întâmplat între timp? Există astfel de pachete, aveţi cunoştinţă să existe?
C.D.: Deci deocamdată nu am cunoştinţă să existe. Ştiu că pentru pachetele turictice, să zic aşa, o să intre un preţ special la SPA.
Rep.: Mă gândesc că vor fi viabile astfel de pachete odată ce şi partea de balneo va fi viabilă la centul SPA...
C.D.: Cu siguranţă. Da!
Rep.: Probabil, ca orice instituţie care se respectă, aveţi şi o condică de reclamaţii şi sugestii. Ce sugestii aţi primit şi - ştiu eu - dacă aţi primit şi reclamaţii?...
C.D.: Am primit şi sugestii şi sesizări din partea unor clienţi. Noi le primim, le analizăm şi, în funcţie de posibilităţi, încercăm să rezolvăm.
Rep.: Dacă ar fi să numiţi o sugestie - cea mai bună care v-au făcut-o clienţii pe care i-aţi avut până acum - care ar fi?
C.D.: Să creştem numărul de şezlonguri pe plaja bazinului.
Rep.: Şi există fizic posibilitatea aceasta sau e plină plaja bazinului?
C.D.: Este plină în momentul de faţă. Ar mai fi o mică posibilitate, să zicem, dacă restrângem mesele care sunt acolo, ar mai rămâne puţin spaţiu.
Rep.: Dacă ar fi să facem o comparaţie între ce preferă clienţii, care sunt cele mai solicitate servicii la centrul SPA? O comparaţie între masaj şi fitness, între fitness şi centrul SPA, între jacuzzi şi orice altceva?
C.D.: Bineînţeles centrul SPA. Aici intră şi bazinul de agrement, cele trei jacuzzi şi cele două saune - umedă şi uscată.
Rep.: Ţin minte că la un moment dat domnul director Vasile Tot - directorul Salinei Turda, de care aparţine Centru SPA - tot pe partea de tratament de la SPA, vorbea de bazinul care ar trebui să aibă apă sărată. S-a mai întâmplat ceva, există apă sărată? Am înţeles că ar urma să fie adusă apa la momentul la care ajunge la nu o anumită temparatură acolo de unde se ia. S-a reuşit, până la urmă, să se umple bazinul respectiv?
C.D.: Nu, în momentul de faţă nu este umplut. Aşteptăm în viitorul apropiat, se aşteaptă ceva analize şi pe urmă o să se umple şi acel bazin.
Rep.: Şi să înţeleg că asta ar însemna un alt serviciu în plus oferit clienţilor?
C.D.: Da, da. Până la pornirea părţii medicale o să beneficieze turiştii de acest bazin cu apă sărată şi va intra tot în SPA.
Rep.: Şi atunci să înţeleg că cine achită tariful acela de care ziceaţi pentru spa, beneficiază şi de bazinul...
C.D.: Da, până porneşte partea medicală...
Rep.: În perioada celor trei ore, înţeleg...
C.D.: Da. Şi, bineînţeles, cu indicaţii terapeutice de la doamna doctor care este în permanenţă aici şi sub strictă supraveghere medicală.
Rep.: Şi atunci ar putea să fie făcute şi şedinţe de fizioterapie, având în vedere că apa sărată are anumite proprietăţi?
C.D.: Da. În urma unor discuţii cu doamna doctor, putem să stabilim şi partea aceasta, da.

Discuţia cu Cristina duma poate fi vizionată AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS