Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cum se vede scrutinul din 11 decembrie dinspre PNL Câmpia Turzii | VIDEO

Dorin Lojigan

Interviu
Tools
Typography

În urmă cu câteva zile am stat de vorbă cu primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, în calitatea acestuia de preşedinte al PNL Câmpia Turzii. Subiectul discuţiei a fost scrutinul din 11 decembrie 2016, precum şi ceea ce presupune rezultatul acestor alegeri.

În continuare redăm o scurtă parte din discuţia de aproximativ o jumătate de oră purtată cu preşedintele PNL Câmpia turzii, urmând ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de înregistrarea video a întregii discuţii.

Reporter: Domnule Dorin Lojigan, alegerile s-au încheiat. Cum apreciaţi rezultatul obţinut de PNL Câmpia Turzii?

Dorin Lojigan: În primă instanţă aş spune că este un rezultat bun, pentru că trebuie să luăm în calcul faptul că rezultatul pe care noi l-am scos este cel mai bun rezultat ca procent dintre toate municipiile din judeţul Cluj. Am scos un procentaj peste media pe judeţul Cluj şi un procentaj peste media pe ţară.
Pe de altă parte eu sunt puţin nemulţumit pentru că mă aşteptam să facem cele 3-4 procente în plus pentru a spune la Câmpia Turzii că PNL-ul a câştigat alegerile. Însă nu a fost aşa.

Rep.: Cum este situaţia comparativ cu localele?

D.L.: Acuma lumea trebuie să ştie că diferenţa este majoră. Nu este nicio legătură între votul de la locale cu cel de la parlamentare. Ca procente, ca scor politic, vreau să vă spun că am scos aproximativ acelaşi scor ca şi la locale.

...

Rep.: Credeţi că dacă aţi fi avut un alt candidat care să meargă în faţa electoratului din Câmpia Turzii cu speranţa de a ajunge în parlament ar fi stat lucrurile altfel?

D.L.: Nu, eu cred că Irina Munteanu a fost candidatul cel mai bun pe care organizaţia PNL Câmpia Turzii îl putea oferi pentru că este un bun profesionist, este un om care întotdeauna obţine ceea ce îşi doreşte, este un om care are o implicare totală în lucrurile pe care le face.

...

Rep.: Pe plan local credeţi că PNL a fost mai slab decât PSD, sau PSD a fost mai bun decât PNL?

D.L.: Nici una nici cealaltă. Tipul de campanie electorală care se duce acum este atipic. Multă lume n-a ştiut că sunt alegeri, pentru că, vedeţi dumneavoastră, tot ce s-a putut face în campania electorală a fost să pui două afişe pe panoul electoral stabilit de către primar şi, pe de altă parte, mai puteai doar să mergi să duci tot felul de flyere pe care să le dai cetăţeanului.

...

Rep.: Ca actant în cadrul acestei formaţiuni politice, ce credeţi că i-a lipsit PNL-ului?

D.L.: Eu le spuneam colegilor din conducerea judeţeană că la Câmpia Turzii vom încerca să facem o campanie atipică, în sensul de a ne promova candidatul local. Mesajul care s-a transmis de la nivel judeţean respectiv naţional a fost acela de a face o asociere între PNL şi Dacian Cioloş, primul ministru al României.

...

Rep.: Dacă asocierea candidatului cu primarul Dorin Lojigan a fost un plus, Irinia munteanu a avut parte şi de un minus. Dacă turdenii aveau un alt candidat din partea PNL, probabil turdenii dădeau mai multe voturi PNL şi partidul putea avea la nivel judeţean un scor mai bun. […]

D.L.: Eu nu aş vrea să comentez ce a făcut organizaţia Turda. […] Turdenii nu trebuie să uite că Tudor Ştefănie a făcut Salina Turda. Şi numai pentru asta merita încrederea turdenilor.

...

Rep.: Opinia este că dreapta - deşi se cam şchiopătează cu doctrinele în România - este foarte slabă. Ce s-a întâmplat?

...

Cum spuneam, înregistrarea video a întregii discuţii o puteţi urmări dumneavoastră în continuare:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS