Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Coincidenţă mai puţin stranie de 1 decembrie la Turda | VIDEO

Strofocle
Tools
Typography

Un moment mai aparte care poate să fi fost foarte uşor trecut cu vederea - sau scăpat din vedere - în “vâltoarea” evenimentelor din proximitatea Catedralei Ortodoxe din Turda este şi cel din timpul slujbei când preoţii citeau din Evanghelie.

Dar care Evanghelie? Că de fapt aici e ideea...

În ceea ce ne priveşte s-a întâmplat să chiar avem un cadru involuntar din acel moment - involuntar pentru că nu aveam de unde să cunoaştem desfăşurarea momentului religios.

Cadrul nostru cu ceea ce se aude că spune preotul face ca momentul în totalitatea lui să se prezinte ca o coincidenţă pe care noi am numit-o ca fiind mai puţin stranie.

Cineva chiar ne-a atras atenţia, în glumă, în sensul că “tu ai auzit ce cânta popa mai ales acuma, cu schimbarea primarului?”

Dar voi aţi auzit?

Dacă nu, poftiţi de revedeţi:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS