Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şoc în lumea politică din Câmpia Turzii: Mulţi liberali au fost surprinşi având sânge roşu!

Strofocle
Tools
Typography

Acţiunea de donare de sânge organizată la Câmpia Turzii de către Asociaţia Liberalism pentru Comunitate - şi în care s-au implicat în majoritate membrii ai formaţiunii liberale din oraş - a scos la iveală adevăruri usturătoare pentru susţinătorii lui Klaus Iohannis, adevăruri care îi fac pe sociali democraţi să râdă pe sub mustaţă.

Aşa cum se poate dovedi chiar cu imagini de la momentul donării de sânge, liberalii din Câmpia Turzii se văd în faţa unui adevăr pe care nu mai au cum să îl conteste: ei au, de fapt, sânge roşu. Până la momentul de faţă niciun lider social-democrat din Câmpia Turzii nu a oferit un punct de vedere în legătură cu dezvăluirea care a pus pe jar liberalii din Câmpia Turzii, social-democraţii fiind deja prea preocupaţi să râdă cu capul dat pe spate despre dedesubturile scoase la iveală în tabăra celor care susţineau cu toate ocaziile că ei sunt urmaşii Brătienilor.

"Aşa ceva n-aş fi crezut nici în ruptul capului", spunea unul dintre simpatizanţii liberali care aştepta şi el să doneze sânge, dar care s-a arătat total dezamăgit de cele aflate chiar pe holurile policlinicii din Câmpia Turzii. "Hai să zic că noi, ăştia care suntem numa' simpatizanţi - de la care te poţi aştepta la orice - să avem sânge de culori dubitabile, dar chiar preşedintele Lojigan să aibă tot sângele de un roşu aprins, chiar întunecat? La asta nu m-aş fi aşteptat niciodată!" mai spunea acelaşi simpatizant liberal.

În timp ce despre liberalii de rit nou, gen Cristian Haiduc, se susţinea în cercuri restrânse că ar avea încă sânge portocaliu, existau zvonuri potrivit cărora inclusiv Dorin Lojigan ar avea sânge galben dar cu tot mai multă tentă de portocaliu, asta după transfuzia (căreia, ca s-o mascheze, toţi îi spuneau fuziune) făcută la nivel naţional de Blaga şi Gorghiu, transfuzie căreia mulţi leberali din teritoriu nu i s-au putut opune şi pe care au înghiţit-o ca pe o broască râioasă de dragul politicii româneşti, făcute de multe ori la apelul bocancilor.

Printre amatorii de teorii ale conspiraţiei deja a fost lansat zvonul potrivit căruia cei mai optimişti dintre simpatizanţii liberali - deja pregătiţi să salveze situaţia - ar urma să dea publicităţii un comunicat de presă prin care să se arate care au fost dedesubturile adevărate ale donării de sânge organizate de liberalii de la Câmpia Turzii: donarea sângelui roşu şi scoaterea acestuia din organism a fost, de fapt, ultima etapă de purificare a liberalilor după contaminarea cu PSD în ceea ce s-a numit USL, moment în care mulţi liberali - chiar dacă acum nu o mai recunosc - s-au ales cu posturi şi funcţii călduţe la stat, situaţii pe care acum le neagă şi se dau ca fiind în opoziţie.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS